Speltakel 2021

Sinds 6 maart hebben we de afgelopen maanden op de zaterdagmiddag extra Corona opkomsten georganiseerd voor Welpen, Scouts en Explo’s. Afgelopen zaterdag hebben we deze serie extra Corona opkomsten afgesloten met het ‘Speltakel 2021!’.

Welpen en Scouts zijn onder begeleiding en aanmoediging van de Explo’s langs een spellenparcours gegaan en zijn helemaal los gegaan met onder andere Shuffleboard, Dingo Disc, Cornhole of Gatenkaas. Hier hebben we veel fanatieke gezichten gezien, frustratie, opwinding, overwinning en teleurstelling. Maar vooral heel veel plezier :-)!

Ben je benieuwd naar alle spellen die we hebben gespeeld? Of heb je interesse om deze spellen zelf te maken voor thuis? Dat kan! We hebben alles bij elkaar gezet in dit Pinterest prikbord. Hieronder vind je een overzicht van alle spellen die we in het parcours hadden zitten:

Dingo Disc, Pucket game, Schuifhockey, Cornhole, Gatenkaas, Ladderbal, Shuffleboard, Ring Toss Hook en Urban Shoe Horse. Ook hadden we Mölkky en Kubb klaargezet. Aan het einde van de opkomst heeft iedereen gestemd op zijn favoriete spellen. De top 5 van deze spellen gaan we in groot formaat maken voor Scouting Brandevoort!

Voor onze leden hebben we een fotoverslag gemaakt van deze opkomst. Je moet inloggen met je SOL account om dit te kunnen bekijken.