Doe mee! Meld je aan…

Scouting Brandevoort staat midden in de wijk en is er in eerste instantie voor kinderen en jongeren van 5 tot 21 jaar. We onderschrijven de waarden van Scouting: samenwerken, samenleven, verantwoordelijkheid nemen en openstaan voor andere ideeën.

De groep is er voor kinderen, jongeren en volwassenen uit Brandevoort en omgeving die samen willen spelen en samen willen werken. Kinderen en volwassenen die elkaar opzoeken om leuke dingen te ondernemen en van elkaar te leren. Kinderen die willen ravotten, jongeren die actief bezig willen zijn. Mensen met voorliefde en respect voor natuur en milieu, die samen met kinderen en jongeren hiervan willen genieten en leren.

In en rondom een prachtige blokhut gonst het van de activiteiten. We delen onze passie en enthousiasme graag met je, dus vul het inschrijfformulier gerust in en kom eens meedraaien! Je kunt eerst drie keer mee proefdraaien voordat we je definitief vragen of je wilt blijven.

Wil je meedoen als leiding bij één van de speltakken? Daarvoor is er geen wachtlijst; we komen graag in contact met jongvolwassenen of vaders/moeders die het leuk vinden om leiding te komen geven of een andere taak zouden willen vervullen. Mail gerust naar groepsvoorzitter@scoutingbrandevoort.nl voor (meer) informatie.