Vertrouwenscontactpersoon

Scouting wil een veilige omgeving zijn voor jeugdleden én vrijwilligers. Maar waar kan je heen als je het gevoel hebt dat iets níet pluis is en je dat in vertrouwen wilt bespreken? Dan ga je naar de vertrouwenspersoon.

Onze vertrouwenspersoon is de veilige plek voor vrijwilligers, jeugdleden én ouders omdat ze een luisterend oor biedt, in vertrouwen en helpt bij het zoeken naar eventuele vervolgstappen. Een vertrouwenspersoon is iemand met wie je in vertrouwen kan praten en aan wie je vragen kan voorleggen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over iets wat jezelf is overkomen, je gezien/gehoord hebt of over iets waar je over twijfelt. De vertrouwenspersoon neemt een onafhankelijke positie in binnen Scouting Brandevoort en is goed zichtbaar voor de leden.

Onze vertrouwenspersoon is Nicole Fleskens. Nicole is geen lid van Scouting Brandevoort en is onafhankelijk. Zij wordt als vertrouwenspersoon gesteund vanuit het landelijke team Sociale Veiligheid en de vertrouwenspersonen van Scouting Nederland. In het dagelijks leven is Nicole coach in haar coachingpraktijk Rondoo.

Mail haar of bel haar direct om een melding te doen of gewoon even te praten.

Email: vertrouwenspersoon@scoutingbrandevoort.nl.
Telefoon: 06-365 56 242