Hakken & Kloven en de toren is af!

Toren
8 Meter Toren

Een lekker zonnetje, een aanhanger met een kloofmachine erop en ruim 20 enthousiaste Scouts. Veel meer is niet nodig voor een geslaagde scoutsopkomst.
De 3e en 4e jaars Scouts gingen aan de slag met kloven van blokken hout. De 1e en 2e jaars Scouts startten met een veiligheidsinstructie. Niet alleen over omgaan met bijlen, maar ook hoe je een vlam in de pan dooft.

Daarna hebben de oudste Scouts de 1e en 2e jaars Scouts instructie gegeven over hoe je hout klooft. Dat hebben de oudste Scouts super gedaan! Natuurtalenten en scoutsleiding in de dop.

Van al dat kloven krijg je een grote stapel brandhout die netjes is opgestapeld in het houthok.
Is nu al het hout weg wat voor het Beverlokaal ligt? Nee, ondanks het harde werken is maar ca 1/3e weggewerkt.

Voor onze leden hebben we een fotoverslag gemaakt van deze opkomst. Je moet inloggen met je SOL account om dit te kunnen bekijken.