Zondagavond 28 augustus

Ja, het was weer een verrassing wat we als avondeten zouden krijgen. We kregen heerlijke driekleurenstamppot met een rookworst en nog een choco mouse toetje na.

Na het eten de corvee. Schoonmaken van het terrein, wc en douches poetsen en natuurlijk de afwas. De ene avond hebben we een afwasploeg, de andere avond een walk through wasstraat. Het is natuurlijk een hele berg afwas voor zo veel personen.

Na het eten hebben we lekker in het bos gespeeld. Als je een beetje moe was, mocht je ook even rustig in de chillhoek wat lezen of tekenen.

We hadden ’s middags een nieuw blokje gevonden van de tijdmachine. Hiermee zouden we volgens Frits Outeboel naar de toekomst kunnen gaan in de tijdmachine. Helaas was het blokje kwijt. Potverdorie wat nu!

Gelukkig belde Frits ’s avonds even op en hij vertelde ons dat onze tijdmachine in contact staat met zijn lab en dat ook zijn blokjes weg waren. Er was een storing doordat de blok weg was. We konden niet naar de toekomst. Om toch bezig te zijn met de toekomst zijn we aan de slag gegaan met het maken van een robot. De vier groepjes maakten ieder een onderdeel. Een groep maakte de romp, een groep het hoofd en schouders, een groep de benen en een groep de armen.

En wat is ie mooi geworden toen we alle delen aan elkaar maakten. Wat we samen maken, maken we beter. Helemaal geweldig.

We zijn lekker bezig geweest en toen was het alweer bedtijd. Vanavond ging het slapen al weer een stuk beter. We zijn meer moe en we zijn al beter gewend aan de blokhut en konden dus beter slapen.