UST it is!

Onze eerste ‘Extra Corona opkomst’ stond vandaag in het teken van één van de uitdagende scouting technieken; Pionieren!

Nadat de knopenkennis was opgefrist met het spel ‘Knop Je Rot!’ werd de pionieropdracht duidelijk gemaakt: we bouwen een brug!

Voor de oudste welpen, scouts en Explo’s was het de opdracht om een brug te bouwen over een sloot. Uiteindelijk moest iedereen over die brug heen kunnen. De welpen gingen aan de slag met Bamboestiek, om daarmee dezelfde brug te bouwen als model.

Los van dit programma waarvan de resultaten heel erg goed waren; viel vooral op hoe iedereen weer met elkaar aan de gang ging. Er is weer lol gemaakt, samengewerkt, veel gekletst en ook de EHBO kist kwam eindelijk weer eens van pas (het viel gelukkig mee).

Al met al een heel geslaagde Extra Corona Opkomst. Deze extra opkomsten blijven we de komende weken aanbieden. Kunnen we een beetje achterstand gaan inhalen.

Voor onze leden is er een uitgebreid fotoverslag gemaakt van deze opkomst. Om deze te bekijken moet je inloggen met je SOL-account.