Explo’s organiseren Kids Adventure Trail

De Explo's van Scouting Brandevoort organiseren dit jaar de 5e editie van de Kids Adventure trail. Een avontuurlijke wandeltocht van 5 kilometer met allerlei leuke, uitdagende en avontuurlijke hindernissen die de kids moeten overwinnen. Onderweg is er een pauzeplek waar marshmellows geroosterd kunnen worden boven een kampvuur en waar limonade geschonken wordt.

De start en finish van de Kids Adventure Trail is bij de Adventure Store in Mierlo Hout. Hier kunnen de kids vanaf 10 uur starten. Er zijn verschillende momenten waarop je kunt starten, geef bij je aanmelding aan hoe laat je wilt starten.

De Kids Adventure Trail wordt door Scouting Brandevoort georganiseerd voor kinderen van de basisschool. Deelname kost € 3,-- per kind. Ben je lid van Scouting Brandevoort, of van een erkende wandelbond? Dan ontvang je € 0,50 korting.

Wil je meedoen? Schrijf je dan nu in!