Aanmeldformulier voor leden

Hieronder vindt je het inschrijfformulier om je kind aan te melden bij Scouting Brandevoort. Per kind vul je het formulier in. Om de aanmelding van je kind te kunnen verwerken is er een volledig ingevuld aanmeldformulier én incassoformulier nodig. Zonder een ingevuld en getekend incassoformulier kan uw kind niet gaan proefdraaien. Wij werken met een geautomatiseerd systeem van Scouting Nederland voor de ledenadministratie en het innen van de contributie, vandaar dat wij het incassoformulier direct bij aanmelding willen ontvangen. We hebben de wijze waarop wij omgaan met in- en uitschrijven en het innen van de contributie in een document uitgewerkt.

Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in met de keuze ‘Lid worden’. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren.

Aanmeldformulier leden

  Alle verstrekte gegevens zijn alleen ter inzage voor de spelleiding, bestuur en de ledenadministratie.

  Ik wil

  aanmelden voor

  (Aspirant-) Leden van Scouting Brandevoort worden na aanmelding automatisch aangemeld bij Scouting Nederland in verband met verzekering en centrale ledenadministratie. Hiervoor vragen wij u onderstaande gegevens van het nieuwe lid door te geven.

  Hieronder kun je een scan van een getekend incassoformulier toevoegen. De inschrijving is pas compleet wanneer wij een getekend incassoformulier hebben ontvangen.

  Laat je uitdagen bij Scouting Brandevoort