Wijkschoonmaakactie 2020 komt er aan

Afgelopen jaren heeft Scouting Brandevoort een wijkschoonmaakactie gehouden. Aan de plusscouts is gevraagd dit wederom te organiseren. Dit jaar zijn de roverscouts ook betrokken met de organisatie, met als doel de organisatie van deze activiteit te gaan overnemen in de komende jaren.

Deze activiteit wordt normaal op een zaterdag opkomst in oktober/november 2020 gehouden met deelname door de Bevers, Welpen (vrijdag & zaterdag groep) en de Scouts. De begeleiding van groepjes wordt gedaan door plusscouts, roverscouts, leiding en vrijwilligers.

De gemeente wil van ons vroegtijdig de datum weten waarop wij de schoonmaakactie gaan houden, daarom hebben we al twee voorkeursdata doorgegeven (17 oktober 2020 en 5 oktober 2020). In overleg met Britta en Theo is de datum gekozen, die het beste past in jullie activiteitenplanning voor de groepen.

Het is zaterdag 17 oktober 2020 geworden.

Ook dit jaar wordt rekening gehouden met andere acties zoals ontsnapt, overvliegen, etc. Als extra uitdaging gaan we ons natuurlijk ook aan de meest recente Corona maatregelen houden.

Vrijwilligers gezocht – meld je aan

We zoeken een aantal volwassenen om de groepjes schoonmakers te begeleiden. Hierbij willen we ouders, leiding en plusscouts vragen. Daarnaast gaan de roverscouts meehelpen (als organisatie en begeleiders van de groepjes).

We hopen natuurlijk veel rommel weg te werken en er een gezellige dag van te maken. Als afsluiting wordt er voor de inwendige mens gezorgd.

Dus ben je zaterdag 17 oktober ‘s ochtends een paar uurtjes beschikbaar? Meld je dan aan!  Stuur een berichtje via het contactformulier met de keuze ‘Iets anders’, dan zorgen wij dat het bij Bas terecht komt. Alvast bedankt voor je hulp!