Zomerkampen 2022

De Welpen gaan van verleden via heden naar de toekomst. Een zomerkamp vol mysterieuze gebeurtenissen, vreemde ontwikkelingen maar vooral veel gezelligheid! Vanochtend vroeg werd er een aanhanger vol high tech apparaten en materialen bij de Blokhut van Scouting Brandevoort gevuld om mee te nemen naar het kamp. Het beloofd een week vol avontuur te worden voor de Welpen.

De Scouts zijn vandaag met de trein vertrokken naar hun zomerkamp. Het belooft weer een week te worden vol uitdaging, gezelligheid en avontuur. Tijdens dit kamp gaan de Scouts op zoek naar de verdwenen Deo. In het programma deze week staat een uitdagende tocht, een zwemfeest, avontuurlijke spellen en natuurlijk een bonte avond op het programma.

Met de knoppen hieronder kun je naar de zomerkamp-pagina van de speltak gaan. Daar vind je alle verhalen, belevenissen en foto’s van het kamp bij elkaar. Om de verhalen te lezen moet je wel inloggen met je SOL account. We proberen iedere dag een kort verhaaltje te plaatsen met de belevenissen van die dag en onderaan de fotopagina vind je alle foto’s bij elkaar!