Enthousiaste Scoutsleiding Gezocht!

Laat jij je uitdagen als scoutsleiding?

Wat we zoeken

Om onze club van vrijwilligers te versterken zijn we altijd op zoek naar passende vrijwilligers. Daarvoor is een Scouting achtergrond handig, maar ook zonder die achtergrond ben je meer dan welkom. Momenteel hebben we plek voor een of twee stafleden binnen de Scouts speltak (11-15 jaar). De Scouts komen bij elkaar op zaterdagochtend van half 10 tot twaalf uur. Scoutsleiding kun je worden vanaf 18 jaar, veel van hen zijn ook ouders van jeugdleden.

Wat we vragen

• Goede omgang met kinderen in de leeftijd van 11-15 jaar
  • Werken in teamverband
  • Scouting ervaring, of niet (ook prima)
  • Creatieve, actieve instelling
  • Betrouwbaarheid

Wat we bieden

• Een vriendschappelijke club met vele gezellige momenten door het jaar heen (BBQ, borrels, workshops, uitstapjes, etc.)
  • Cursusaanbod om jouw kennis en vaardigheden uit te breiden
  • Privé gebruikmaking van de groepsfaciliteiten (feestjes, tenten, aanhanger, etc.)
  • Een zinvolle vrijetijdsbesteding met uitdagende activiteiten
  • Set groepskleding op kosten van de groep

Over ons clubje

Wij zijn Scouting Brandevoort, een grote, jonge en enthousiaste club mensen met een voorliefde voor het buitenleven. Binnen de groep zijn alle leeftijden vertegenwoordigd (van 5 tot 70 jaar) en dat maakt het een bont gezelschap. Maar bovenal zijn we een jeugdvereniging waar alles draait om onze jeugdleden (5 tot 21 jaar).

Interesse?

En al enthousiast? Toch wel? Neem dan contact op en dan bespreken we de mogelijkheden! Het begint hier… groepsvoorzitter@scoutingbrandevoort.nl

Nog niet overtuigd? Bekijk dan eens ons fotoblog!
Wel doen he?! Tot gauw!