Basis regels vanaf 1 juli

Vanaf 1 juli zijn er, buiten onderstaande basis-regels, geen beperkingen meer.

– In basis houdt iedereen die 18 jaar of ouder is (Roverscouts en ouder) minimaal 1,5 meter van elkaar én (zoveel mogelijk) van de kinderen.
– Kinderen tot 18 jaar hoeven buiten geen 1,5 meter afstand van elkaar te houden, wel tot leiding en andere volwassenen.
– Niezen, hoesten doe je in je elleboog, we geven elkaar geen hand.
– Heb je (lichte) verkoudheid- of griepklachten, dan blijf je thuis. Ook wanneer gezinsleden ziek zijn of koorts hebben, blijf je thuis.
– Opkomsten beginnen én eindigen altijd met handen wassen
– Opkomsten organiseren we zoveel mogelijk in de buitenlucht, maar mogen ook binnen plaatsvinden. Hierbij letten we op voldoende afstand van elkaar.
– Om drukte op het terrein te beperken zijn ouders en familieleden nog niet welkom op het terrein tijdens opkomsten.
– Leden komen zoveel mogelijk zelf op de fiets naar de opkomst.
– Toiletten zijn weer beschikbaar. Hiervoor zijn extra hygiene regels van toepassing, de leiding informeert hierover.