In memoriam – Peter van den Endert

Afgelopen zaterdag 20 maart hebben we afscheid genomen van onze oud-voorzitter, gewaardeerd lid en Roverscouts begeleider Peter van den Endert. Na een ziekbed heeft hij de strijd tegen zijn ziekte helaas verloren. Met alle beperkingen die er zijn in verband met Corona hebben hem een waardige scouting uitgeleide gedaan. Een indrukwekkend moment waarbij we hopen dat we de familie een steuntje in de rug geven en een hart onder riem steken.

Van de familie hebben wij vernomen dat toen Peter te horen kreeg dat hij ernstig ziek was hij de wens heeft geuit om in plaats van bloemen te ontvangen graag een donatie aan het KWF Kankerfonds ziet. Deze wens willen wij natuurlijk graag ondersteunen en we hopen dat met Scouting Brandevoort ter nagedachtenis van Peter van den Endert een mooie donatie namens hem kunnen mogelijk maken.

Hiervoor is er een Online collectebus ter nagedachtenis van Peter van den Endert opgezet op https://www.inmemoriamvoorkwf.nl/peter-van-den-endert. Als je hier een bijdrage wilt achterlaten wordt dat zeker gewaardeerd!