THUIS weekend ’22 – de opening

Na een spellenochtend voor de welpen (voor sommigen al vanaf 5 uur ;-)) hebben we allemaal genoten van een lekker en stevig ontbijt. Iedereen mocht ook een lunchpakket maken en kreeg daar een speciale Scouting Brandevoort broodtrommel bij! Zo weten we precies welke lunch van wie is.

Daarna hebben we de Bevers ontvangen en konden we eindelijk met (bijna) alle leden van Scouting Brandevoort 1 grote, spectaculaire opening doen! Wat een mooi gezicht om bijna 150 leden van onze vereniging bij elkaar te zien. En we konden zelfs allemaal stil zijn wanneer dat gevraagd werd… We hebben van iedere speltak de opening achter elkaar gedaan. Wie de opening van een andere speltak kende kon natuurlijk meedoen!

We vieren dat Scouting Brandevoort 20 jaar bestaat. En daar hebben we vlammend aandacht aan besteedt! Na de opening hebben Niek en Twan in de kring met alle leden met fakkels de 2 en 0 in brand gestoken. Een spectaculair gezicht, foto’s en video’s volgen!

Na de opening was het tijd voor groepsfoto’s. Alle aanwezige leden zijn op de foto gegaan. Ook hebben we nieuwe groepsfoto’s gemaakt van alle speltakken. Onder regie van Niek, Twan en Jeroen is iedereen in het gelid gezet en heeft fotograaf Rob Weijers de foto’s gemaakt!